TheMen.mk

Видео: Шут во глава вреден 250.000 долари

main

Видеа

Видео: Погледнете ја новата реклама на Apple за iPhone 5S

111

Новости

van-dam

Видео: Вака изгледа шпагата на Ван Дам во Босна

Видеа

Kompjuteri

Немојте да го користете и купувате овој лаптоп!

Новости

Mainn

Пронајдете ги разликите: Mercedes Concept Coupe SUV и BMW X6

Преглед на коли

newdaily_190214_gym_supplements

Најдобрите 3 суплементи за почетниците во теретана

Додатоци во исхрана

baterija

Совети и заблуди околу полнењето на батеријата од мобилниот

Мобилни

6666

ФОТО: Провокативна кампања од Франција

Трендови

213160633253557958df5ea806756593_640x31885

Од моделот “ТТ” Ауди ќе прави автомобил за сите патишта

Новости

sponzorushi

Кои жени можеме да ги наречеме спонзоруши?

Љубовни врски

leftПредлог филмright

Mr. Nobody

mr-nobody-poster
Режија:Jaco Van Dormael
Улоги:Jared Leto, Sarah Polley, Diane Kruger
Оцена:5
Јазик:Англиски
Време:141 мин.
Година:2009
Жанр:Драма, Фантазија

Seeking Justice

images_movies_Seeking-Justice-Poster
Режија:Roger Donaldson
Улоги:Nicolas Cage, January Jones, Guy Pearce
Оцена:4
Јазик:Англиски
Време:105 минути
Година:2011
Жанр:Акција, Драма, Трилер

3 Days to Kill

affiche-du-film
Режија:McG
Улоги:Kevin Costner, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen
Оцена:4
Јазик:Англиски
Време:117 мин.
Година:2014
Жанр:Акција, Драма, Криминал

The Guardian

guardian-st
Режија:Andrew Davis
Улоги:Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward
Оцена:4
Јазик:Англиски
Време:139 минути
Година:2006
Жанр:Авантура, Акција, Драма

47 Ronin

47-poster
Режија:Carl Rinsch
Улоги:Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Ko Shibasaki
Оцена:4
Јазик:Англиски
Време:118 мин.
Година:2013
Жанр:Авантура, Акција, Фантазија